Chrysantenstraat e.o. te Geleen, 144 eengezinswoningen.

Dit voorjaar zal de firma Van Wijnen in opdracht van ZOwonen groot onderhoud uitvoeren aan bovenstaande 144 woningen.

Een van de belangrijkste taken van uw verhuurder, ZOwonen is niet alleen het bouwen maar ook het goed beheren van haar woningen. Duurzaamheid en het beperken van energieverbruik wordt daarbij steeds belangrijker. Ook voor deze woningen zijn maatregelen gepland om deze weer gereed te maken voor de komende 25 jaar. Wij hebben daarbij vooral ook gekeken wat de mogelijkheden zijn om een en ander uit te voeren in bewoonde staat.

Dit heeft geleid tot een pakket van maatregelen. Zaken die we hebben voorbereid met bouwbedrijf Van Wijnen Sittard en die we hebben afgestemd met de Huurdersvereniging Geleen. Ook zullen tijdens de renovatie telkens twee bestuursleden van de Huurdersvereniging bij de bouwvergaderingen aanwezig zijn.

De informatiebrochure voor bewoners, waarin de diverse werkzaamheden staan vermeld, kunt u hier nog eens nalezen.

Zoals reeds is vermeld worden de werkzaamheden namens ZOwonen verzorgd door
Van Wijnen Sittard. Uitvoerder Marcel Sijstermans van Van Wijnen is tijdens de werkzaamheden voor u het eerste aanspreekpunt:

Marcel Sijstermans
m.sijstermans@vanwijnen.nl

Zijn er nog vragen? Dan kunt u altijd naar ons spreekuur komen op:
maandagmorgen van 10-12 uur op ons kantoor aan de Rijksweg Zuid 1 H in Geleen.