energie besparen ? Vraag de cadeaubon aan!

Energie besparen? Vraag de cadeaubon aan!
De gemeente Sittard-Geleen heeft het Regionaal Energieloket verzocht huurders te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woning. Daarom start het Regionaal Energieloket een cadeaubonactie voor energiebesparende producten. De cadeaubonnen t.w.v. € 75,- per stuk kunnen worden besteed aan kleine energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie, tochtstrippen, waterbesparende douchekoppen etc. De cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld bij de deelnemende webshops.

Waarom?
Er wordt wereldwijd, ook in Sittard-Geleen, veel energie gebruikt en dus ook veel CO2 uitgestoten. Om de klimaatveranderingen tegen te gaan is het noodzakelijk om de CO2-uitstoot te verminderen. Gelukkig is energie besparen vaak erg gemakkelijk en elke besparing telt mee, voor het klimaat én voor uw beurs.

Voorwaarden
1. U bent huurder in de gemeente Sittard-Geleen
2. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld
3. Per adres kan maximaal 1 cadeaubon worden aangevraagd
4. Na aanvraag is de cadeaubon één maand geldig
5. Het totaal aantal bonnen is beperkt. Hierbij geldt op=op

Heeft u interesse? Kijk op www.regionaalenergieloket.nl/sittard-geleen/cadeaubon voor meer informatie. Hier kunt u ook de cadeaubon aanvragen. Mogelijk wordt gevraagd om uw postcode. Voer die in om verder te gaan. De cadeaubon kan vervolgens worden aangevraagd door te klikken op ‘Vraag hier uw cadeaubon aan’.
Wij wensen u veel plezier met de cadeaubon!