HV Geleen heeft een nieuwe look gekregen

HV geleen kantoor, website, Zowonen,

HV Geleen heeft een nieuwe look gekregen door de website helemaal te moderniseren.

Ook de website moet dus met de tijd meegaan. Er zijn in de afgelopen jaren alweer heel wat mooie projecten afgehandeld. Maar ook voor de komende jaren heeft ZOwonen mooie projecten in de pen zitten. Wij denken dat we als bestuur een mooi begin hebben gemaakt. Een en ander is te zien op de eerste diashows die op de website geplaatst zijn.

HV Geleen (ook de website) mag meer gaan leven

Wij hebben als bestuur een start gemaakt met de nieuwe website, maar u als huurder van ZOwonen mag gerust uw mening geven of als u ideeën heeft deze gerust bij ons doorgeven. Wij nemen ons dan wel de vrijheid om als bestuur te bepalen of er dan ook wijzigingen daadwerkelijk worden doorgevoerd.

Neem gerust contact met ons op

 

Het volledige Bestuur van HV Geleen